KELAB SUKAN DAN KEBAJIKAN AUDIT SABAH Jabatan Audit Negara Cawangan Negeri Sabah Blok A, Aras 4 Kompleks Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Jalan UMS-Sulaman Likas, Beg Berkunci No. 2021 88450 Kota Kinabalu Sabah Telefon : 088-488102 Fax : 088-488140
 
HomeFAQSearchMemberlistRegisterLog in
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Latest topics
» Petua Menegangkan Kulit Yang Kendur
Fri Jun 19, 2009 4:55 pm by suzlan

» Petua untuk Suami dan Isteri yang baru berkahwin
Fri Jun 19, 2009 4:46 pm by suzlan

» Datang bulan
Fri Jun 19, 2009 3:48 pm by suzlan

» cara membuat Suami Setuju
Fri Jun 19, 2009 3:33 pm by suzlan

» Esok baru Cabut
Fri Jun 19, 2009 3:17 pm by suzlan

» Khasiat telur separuh masak
Fri Jun 19, 2009 3:07 pm by suzlan

» [b]XPDC Mengibarkan Bandera Di Puncak Gunung Kinabalu[/b]
Thu Jun 04, 2009 4:36 pm by alfian

» Gambar Aktiviti Bola Sepak dan Badminton oleh ahli KESKAS Bulan Mei 2009
Wed May 27, 2009 6:11 pm by Hardiyantu

» KisAh rOh YAng TAk tenterAm
Fri Mar 13, 2009 9:52 am by etty


Share | 
 

 [b]XPDC Mengibarkan Bandera Di Puncak Gunung Kinabalu[/b]

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
alfian
BIRO SOSIAL REKREASI & KEBUDAYAAN
BIRO SOSIAL REKREASI & KEBUDAYAAN


Male
Number of posts : 8
Age : 38
Lokasi : Kota Kinabalu
Jawatan : Penolong Juruaudit W27
Seksyen / Unit : Pengurusan Kewangan II
Registration date : 2008-12-22

PostSubject: [b]XPDC Mengibarkan Bandera Di Puncak Gunung Kinabalu[/b]   Wed Jan 28, 2009 11:01 am

Tuan dan Puan,

1. Makluman kepada Ahli Keskas dan Warga Audit yang berminat untuk menyertai XPDC mengibarkan Bandera Di Puncak gunung Kinabalu telah dirancang untuk diadakan pada bulan Oktober 2009 ini.

2. Untuk mengadakan aktiviti ini,pihak Keskas ingin melihat penyertaan daripada ahli-ahli terlebih dahulu untuk memudahkan pengurusan.

3. Penyertaan ini dihadkan seramai 80 orang sahaja berdasarkan siapa cepat dia dapat. Yuran penyertaan seorang dianggarkan sebanyak RM400.00(2 hari 1 malam).Tarikh dan yuran muktamad akan diberitahu kelak.

4. Sesiapa yang berminat bolehlah menghubungi Encik Afifi di talian 088 488136 atau Encik alfian di talian 088 488130. Dan boleh juga menghantar email [url=alfian@audit.gov.my]alfian@audit.gov.my[/url] cheers


Last edited by alfian on Thu Mar 19, 2009 5:16 pm; edited 4 times in total
Back to top Go down
View user profile
nuwey
Ahli Kelab KESKAS
Ahli Kelab KESKAS


Female
Number of posts : 13
Age : 36
Lokasi : kota kinabalu
Jawatan : Penolong Juruaudit W27
Seksyen / Unit : PBT
Registration date : 2009-01-16

PostSubject: Re: [b]XPDC Mengibarkan Bandera Di Puncak Gunung Kinabalu[/b]   Thu Jan 29, 2009 9:01 am

aku dengar BBP putrajaya pun mau naik gunung bulan 6 ni... why not kita join sekali dgn dorg? cheers
Back to top Go down
View user profile
alfian
BIRO SOSIAL REKREASI & KEBUDAYAAN
BIRO SOSIAL REKREASI & KEBUDAYAAN


Male
Number of posts : 8
Age : 38
Lokasi : Kota Kinabalu
Jawatan : Penolong Juruaudit W27
Seksyen / Unit : Pengurusan Kewangan II
Registration date : 2008-12-22

PostSubject: XPDC bulan Oktober   Mon Feb 09, 2009 9:42 am

Hi Nuwey..Baru baru meeting Keskas rancangan XPDC Mengibarkan Bandera telah ditunda oleh PANS pada Oktober 2009 kerana bulan Jun 2009 dirancang untuk buat Hari Keluarga Audit 2009. Tapi penyertaan boleh dihantar awal.So, buat masa ni perubahan dari semasa ke semasa.[/b] bounce
Back to top Go down
View user profile
nuwey
Ahli Kelab KESKAS
Ahli Kelab KESKAS


Female
Number of posts : 13
Age : 36
Lokasi : kota kinabalu
Jawatan : Penolong Juruaudit W27
Seksyen / Unit : PBT
Registration date : 2009-01-16

PostSubject: Re: [b]XPDC Mengibarkan Bandera Di Puncak Gunung Kinabalu[/b]   Mon Feb 09, 2009 4:09 pm

alfian wrote:
Hi Nuwey..Baru baru meeting Keskas rancangan XPDC Mengibarkan Bandera telah ditunda oleh PANS pada Oktober 2009 kerana bulan Jun 2009 dirancang untuk buat Hari Keluarga Audit 2009. Tapi penyertaan boleh dihantar awal.So, buat masa ni perubahan dari semasa ke semasa. bounce

oh really...hurm kalu tak jadi bulan jun, kena naik lepas raya la? untuk aktiviti terdekat ni why not kita main bowling...so boleh buat team sesama staff...at least la ada aktiviti sukan untuk masa terdekat...i can help u... cheers
Back to top Go down
View user profile
alfian
BIRO SOSIAL REKREASI & KEBUDAYAAN
BIRO SOSIAL REKREASI & KEBUDAYAAN


Male
Number of posts : 8
Age : 38
Lokasi : Kota Kinabalu
Jawatan : Penolong Juruaudit W27
Seksyen / Unit : Pengurusan Kewangan II
Registration date : 2008-12-22

PostSubject: No problem   Fri Feb 13, 2009 3:27 pm

Smile yeepi..boleh jugak..mcm kami buat tahun 2006 tu..tapi itu bahagian ajk sukan tanya c lijah atau jarahim.supaya dorang boleh bwa ms meeting nti..Tq cadangan itu.. bounce
Back to top Go down
View user profile
nuwey
Ahli Kelab KESKAS
Ahli Kelab KESKAS


Female
Number of posts : 13
Age : 36
Lokasi : kota kinabalu
Jawatan : Penolong Juruaudit W27
Seksyen / Unit : PBT
Registration date : 2009-01-16

PostSubject: Re: [b]XPDC Mengibarkan Bandera Di Puncak Gunung Kinabalu[/b]   Tue Feb 17, 2009 11:14 am

ok....tp nti ko kena la fikir untuk buat d tempat lain mcm d Sahabat, Lahad Datu untuk family day...sana lebih kurang mcm mimpian jadi...lagi seronok tau... Wink
Back to top Go down
View user profile
alfian
BIRO SOSIAL REKREASI & KEBUDAYAAN
BIRO SOSIAL REKREASI & KEBUDAYAAN


Male
Number of posts : 8
Age : 38
Lokasi : Kota Kinabalu
Jawatan : Penolong Juruaudit W27
Seksyen / Unit : Pengurusan Kewangan II
Registration date : 2008-12-22

PostSubject: Re: [b]XPDC Mengibarkan Bandera Di Puncak Gunung Kinabalu[/b]   Mon Feb 23, 2009 12:24 pm

Boleh bah tu,tp mau kena tau juga kos nya dong..kalo ko boleh dapat kosnya ok juga senang skit keja aku.hehe Smile
Back to top Go down
View user profile
nuwey
Ahli Kelab KESKAS
Ahli Kelab KESKAS


Female
Number of posts : 13
Age : 36
Lokasi : kota kinabalu
Jawatan : Penolong Juruaudit W27
Seksyen / Unit : PBT
Registration date : 2009-01-16

PostSubject: Re: [b]XPDC Mengibarkan Bandera Di Puncak Gunung Kinabalu[/b]   Thu Feb 26, 2009 9:45 am

alfian wrote:
Boleh bah tu,tp mau kena tau juga kos nya dong..kalo ko boleh dapat kosnya ok juga senang skit keja aku.hehe Smile

boleh ba aku tulung kunun...ko mau kos apa? kos penginapan ka?
Back to top Go down
View user profile
alfian
BIRO SOSIAL REKREASI & KEBUDAYAAN
BIRO SOSIAL REKREASI & KEBUDAYAAN


Male
Number of posts : 8
Age : 38
Lokasi : Kota Kinabalu
Jawatan : Penolong Juruaudit W27
Seksyen / Unit : Pengurusan Kewangan II
Registration date : 2008-12-22

PostSubject: Re: [b]XPDC Mengibarkan Bandera Di Puncak Gunung Kinabalu[/b]   Thu Mar 05, 2009 11:21 am

ya tolong la bh..hehee..minta anggaran kos la mcm penginapan dan mkn skali... Cool
Back to top Go down
View user profile
nuwey
Ahli Kelab KESKAS
Ahli Kelab KESKAS


Female
Number of posts : 13
Age : 36
Lokasi : kota kinabalu
Jawatan : Penolong Juruaudit W27
Seksyen / Unit : PBT
Registration date : 2009-01-16

PostSubject: Re: [b]XPDC Mengibarkan Bandera Di Puncak Gunung Kinabalu[/b]   Mon Mar 16, 2009 9:42 am

alfian wrote:
ya tolong la bh..hehee..minta anggaran kos la mcm penginapan dan mkn skali... Cool

ya..tp tolong bg anggran untuk berapa org..so sng sikit mintak quatation dgn dorg sana..
Back to top Go down
View user profile
Moslee



Male
Number of posts : 10
Age : 39
Lokasi : Kota Kinabalu
Jawatan : Pembantu Si Hardie
Seksyen / Unit : BTMK
Registration date : 2008-12-31

PostSubject: Re: [b]XPDC Mengibarkan Bandera Di Puncak Gunung Kinabalu[/b]   Thu Mar 26, 2009 12:02 am

ya best ni mesti byk sambutan dari rakan sepejabat.....

jom mendaki hehehe
Back to top Go down
View user profile
halimuddin
BENDAHARI KEHORMAT
BENDAHARI KEHORMAT


Male
Number of posts : 2
Age : 44
Lokasi : Kota Kinabalu
Jawatan : ketua penolong pengarah (persekutuan)
Seksyen / Unit : persekutuan
Registration date : 2008-12-26

PostSubject: rancang biar sampai jadi   Fri Apr 03, 2009 6:58 pm

Staff BBP sudah buat persediaan untuk daki gunung kinabalu. dorang training 3 kali seminggu lepas kerja.


KESKAS kena buat betul-betul dan kasi jadi program ini. tetapkan dan book tarikh. buat kutipan dpd yang berminat at least 50% atau beberapa percent yang sesuai yang tidak merugikan KESKAS kalau ahli berkenaan tidak jadi pergi.

kalau sudah tetapkan tarikh, saya dan kawan-kawan di semenanjung pun boleh beli tiket air asia yang murah-murah la untuk join aktiviti kamu.

semoga rancangan ini berjaya dilaksana tahun ini.
Back to top Go down
View user profile
nuwey
Ahli Kelab KESKAS
Ahli Kelab KESKAS


Female
Number of posts : 13
Age : 36
Lokasi : kota kinabalu
Jawatan : Penolong Juruaudit W27
Seksyen / Unit : PBT
Registration date : 2009-01-16

PostSubject: Re: [b]XPDC Mengibarkan Bandera Di Puncak Gunung Kinabalu[/b]   Tue Apr 07, 2009 5:46 pm

yap..btl tu en.halim...

tp mungkin aku nda join naik gunung ni...nada stamina ba..kalu pengsan bukan kamu tolong angkat jugak...kena kasi tinggal tepi jalan jak ni... No
Back to top Go down
View user profile
alfian
BIRO SOSIAL REKREASI & KEBUDAYAAN
BIRO SOSIAL REKREASI & KEBUDAYAAN


Male
Number of posts : 8
Age : 38
Lokasi : Kota Kinabalu
Jawatan : Penolong Juruaudit W27
Seksyen / Unit : Pengurusan Kewangan II
Registration date : 2008-12-22

PostSubject: INSYALLAH...   Thu Apr 16, 2009 9:50 am

W,salam..Wah bagus lah BBP tu,mesti mau stamina bah tu. Erm mmg mo buat tu bos tapi kan saya dengar macam tahun ni mo buat sukan audit di Terengganu pada bulan Oktober 2009 tapi belum comfirm lagi tu. Nanti kalo jadi kami hubungi bos juga nanti.


Oi Nuwey.. Ko ni pura2 ja nda dpt naik gunung tu..jan susah byk leki2 nti tu mau angkat sama ko.hehehe Laughing
Back to top Go down
View user profile
nuwey
Ahli Kelab KESKAS
Ahli Kelab KESKAS


Female
Number of posts : 13
Age : 36
Lokasi : kota kinabalu
Jawatan : Penolong Juruaudit W27
Seksyen / Unit : PBT
Registration date : 2009-01-16

PostSubject: Re: [b]XPDC Mengibarkan Bandera Di Puncak Gunung Kinabalu[/b]   Thu Apr 23, 2009 3:20 pm

ba..itu la yg saya takut tu fian..nti berebut kamu mau angkat saya..hahaha..

aik jadi ka tu sukan audit d terengganu? mcm aku nda percaya pulak..hahaha
Back to top Go down
View user profile
alfian
BIRO SOSIAL REKREASI & KEBUDAYAAN
BIRO SOSIAL REKREASI & KEBUDAYAAN


Male
Number of posts : 8
Age : 38
Lokasi : Kota Kinabalu
Jawatan : Penolong Juruaudit W27
Seksyen / Unit : Pengurusan Kewangan II
Registration date : 2008-12-22

PostSubject: Masa dan kos Pendakian Gunung Kinabalu   Thu Jun 04, 2009 4:36 pm

A,kum dan salam sejahtera..
Seperti dimaklumkan dalam AGM tahun 2009 Jabatan Audit Negara akan mengadakan Sukan Audit Semalaysia di Terengganu dijangka pada bulan Oktober ini.Jadi kita memberi tumpuan kepada sukan terlebih dahulu pada tahun ini mgkn kita akan tunda aktiviti mendaki Gunung Kinabalu pada tahun 2010. Untuk makluman,anggaran kos untuk seorang mendaki gunung ialah dalam RM500.00 la kerana kita terpaksa ikut pakej Sutera Lodge yang menyediakan penginapan. Jadi sekiranya sesiapa yang mempunyai pendapat mengenai kos ini sila beri kan pandangan sama saya la..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: [b]XPDC Mengibarkan Bandera Di Puncak Gunung Kinabalu[/b]   Today at 9:44 pm

Back to top Go down
 
[b]XPDC Mengibarkan Bandera Di Puncak Gunung Kinabalu[/b]
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Gunung Padang

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: AKTIVITI KELAB :: Kalender Aktiviti-
Jump to: